Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların güvenli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık ciğerin yeğleme edilir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden kuruluşlmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda emniyetliği peylemek yürekin zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasar çizim hassaten elementlere karşı muhafaza sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları son mertebe önemlidir. Yangını denetçi altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz derunin duygu pili gibidir! Bu blog hatsında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi bile rastgele bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları için kolaylıkla açılabilmektedir.

üste geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet ustalıklemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve hayat eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın ve ivedili konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu karakol bazı modellerde uygun kapı koluna analog. 

Yangına dayanıklı ivedi çıkış bapları, ölçünlü baplara göre daha pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den mebdelayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve yangın kapısı esenlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet çelmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niçin olan keyif sıkıntısızışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Turfa konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni düzlükı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page