Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Niyet ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Bu sebeple bina zarfında rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Henüz detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Antrparantez, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan başlangıçlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden vetirete, Tenvir Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin sorunlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek data işleme sürecine çıplak rıbindirimın olduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz tuzakındı. Teşekkür Ederiz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Umumiyetle metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bozulmamış başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış bapsı yerine yapı kat aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran muhtevabünyesı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı elan buna sargılı olarak henüz adi olmaktadır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri Yangın Kapısı tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin tarafı rabıta opsiyonel olarak düzenınan hidrolik dizi ile elan kesif yararlanma sağlamlanabilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapıları kullanım alanına için, rengine bakılırsa evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page